måndag 28 april 2008

Long time no..

Känner mig lite sådär hängisch idag. Kände mig så i går också. Fan, orkar inte bli sjuk nu när sommaren snart är här och alla borde bli friska. Jag försöker att inte känna efter så mycket men jag blir ju inte bättre och snart ska jag ha utvecklingssamtal.

Gnaget spöade Gefle i går på bortaplan. Kanske, kanske kan det lossna nu. Ett par vinster till och lite rbetsro inför EM uppehållet skulle vara väldigt skönt.

Ska köpa cykel åt Moa idag. Den där bruden växer så fort att det inte verkar finnas någon ände på det hela. Hennes gamla blev snabbt alldeles för liten så det är bara till att slanta upp. Ella har åtminstone kvar flera cyklar att slita på innan det blir dags för en ny till henne.

Hon har ju förresten typ lärt sig läsa den lilla råttan. På egen hand har hon suttit och nött och ljudat till hon nu läser de flesta ord hon stöter på om hon bara får lite tid på sig. Vi tyckte inte att hon behövde lära sig sånt innan hon ens börjat i sexårs men ungen har fan lärt sig läsa på pin kiv. En kompis har sagt att hon kunde läsa så då bestämde sig Ella för att hon minsann inte skulle vara sämre. Så hon har suttit med vid läxläsningsbordet hela vintern och sedan gått till sitt rum och tränat. Suck. Vad månde egentligen bliva? Nu är nästa projekt för vårt unga energiknippe att lära sig cykla. Det borde väl inte innebära något problem egentligen för någon kompis säger säkert snart att hon redan kan cykla så då lär sig Ella det bara därför om inte förr.

Snart klar med andra boken om Djenghis. En väldigt bra bok. Fast nu kommer som ett brev på posten slutpåbokenångesten. Vetskapen om att det tar ett år till nästa bok i serien kommer får mig att bli nästan arg. Jävla författardjävlar som håller på så här! Skriv klar HELA serien innan första släpps och släpp sedan resterande böcker med snabbare och jämnare mellanrum.

Att hålla på så här är ju rent förnedrande mot oss bokälskare så det så! Jaja - tur att det är fotbolls EM snart - Sverige - Grekland 10/6. 43 dagar kvar.................

Inga kommentarer: